Hypnotische maagverkleining

Door het huidige kennisniveau over ons brein en de kracht van hypnose is het mogelijk om met “een operatie onder hypnose” een echt werkende maagverkleining uit te voeren bij mensen die willen of moeten afslanken. Hierbij gelden alle voordelen van een fysieke maagband, maar zonder de nadelen van de fysieke operatie. De resultaten van de virtuele maagverkleining zijn, wereldwijd beschouwd, ook nog eens een stuk hoger. Ongeveer 50% van de mensen heeft baat bij een fysieke maagband, terwijl dit bij de virtuele maagverkleining met 82,3% een stuk effectiever te noemen is!  

Is je interesse gewekt en wil je ook blijvend op jouw ideale gewicht komen en blijven? Neem dan contact met me op via het contactformulier.

80055ef3-6185-4f48-a347-8623587786fbjpgAngsten en fobieën en allergieën
Angst is een gezonde, natuurlijke reactie op gevaar. Wanneer je oog in oog staat met een levensgrote grizzlybeer, dan stelt de angst je in staat om te vluchten, te bevriezen of te vechten. Wanneer de angst echter geen reactie is op concreet gevaar kan het normaal functioneren in de weg staan. 

Angsten en fobieën vormen een veelvoorkomend probleem waar vele mensen uit alle lagen van de bevolking mee worstelen. Gelukkig is het ook goed mogelijk om onredelijke angsten en fobieën te overwinnen. Verschillende onderzoeken wijzen hypnose bovendien aan als één van de meest effectieve manieren om permanent fobieën of angstaanvallen te overwinnen. Het is meermalen bewezen dat het zeer goed mogelijk is om angsten en fobieën permanent te overwinnen door middel van hypnose of hypnotherapie. 


Een allergie is verschrikkelijk. Wanneer je een allergie hebt dan moet je veel rekening houden met dingen. Zeker wanneer het een voedselallergie is. En al helemaal wanneer dat bijvoorbeeld melk, zetmeel of gluten betreft. Hoeveel mensen een allergie hebben is niet bekend. De Vereniging Allergie Patiënten schat dat één op de drie Nederlanders aan een allergie lijdt. Dat is ongelooflijk veel en dat aantal is alleen maar groeiende.

Het gaat erom dat onbewust het ‘programma’ verandert. Vaak heb je het nooit gehad en heb je nu opeens een allergie. Weet jij hoe dat komt? Wanneer je daar achter komt dan kan je het ook eenvoudig oplossen, alleen ligt de oplossing in het onderbewustzijn en kom je daar niet bij met jouw bewustzijn. Middels hypnose komen we op de plek waar de allergie is op te lossen. 

Is je interesse gewekt en wil je ook blijvend afkomen van je angst of fobie? Neem dan contact met me op via het contactformulier.Overmatig telefoongebruik

We horen steeds vaker over het fenomeen smartphoneverslaving. Nieuw onderzoek wijst uit dat de gevolgen van het mateloos checken van onze mobieltjes desastreus zijn. Iemand die vaak op zijn telefoon tuurt, heeft meer kans op depressieve gevoelens, ontwikkelt minder inlevingsvermogen en is minder creatief.
Onderzoekers van de gerenommeerde Universiteit van Korea waarschuwden tijdens een medisch congres voor het ontstaan van een chemische disbalans in de hersenen, veroorzaakt door het gebruik van telefoons. Dit zou met name jongeren vatbaar maken voor depressie en angststoornissen (https://www.medicalnewstoday.com/articles/320183.php).
Dat is verontrustend, want uit een peiling (oktober) van EenVandaag blijkt dat zes op de tien jongeren dagelijks minstens drie uur aan hun smartphone besteden. 15 procent gebruikt de telefoon zelfs meer dan zes uur op een dag.
Jong en oud: al dat getuur op telefoons zorgt er volgens recent onderzoek van de Universiteit van San Diego voor dat mensen minder vaak afspreken, minder seks hebben en vaker eenzaam zijn. De meesten die veelvuldig hun smartphone gebruiken, hebben vaak neerslachtige gevoelens (https://www.theatlantic.com/magazine/archive/2017/09/has-the-smartphone-destroyed-a-generation/534198/).
Bron: www.ad.nl

Kinderen worden steeds vroeger aan de smartphone blootgesteld. Niet zelden om ze bezig te houden, zodat papa of mama zijn/haar eigen ding kan doen. Wellicht zelfs op hun eigen telefoon....... In deze video geeft Simon Sinek zijn visie op de gevolgen van telefoongebruik. Verontrustend!

Ik help je om de gevolgen van het overmatig telefoongebruik aan te pakken en andere manieren te vinden om het overmatige telefoongebruik te compenseren. Is je interesse gewekt en wil je ook blijvend afkomen van het overmatig gebruiken van je telefoon? Neem dan contact met me op via het contactformulier.Stoppen met roken

Hoe kan het dat iemand gewoon, zo ineens, zelf, kan stoppen met roken? En hoe kan het dat jij dit niet kan zoals die ander? Ja maar, ik ben gewoon verslaafd... het is gewoon een hardnekkige verslaving. Je komt er gewoon heel moeilijk vanaf. Ja, maar ik heb het nodig. Het is mijn vriendje, mijn kameraad. Het is gewoon even dat rustmoment, dat moment voor mezelf en dat heb ik zo nodig. 

Dit zijn maar een paar overtuigingen die doorgaans hoorbaar zijn wanneer rokers zich 'verontschuldigen' over hun verslaving. Hypnose is waarschijnlijk de meest succesvolle methode om nagenoeg moeiteloos te stoppen met roken en van je nicotineverslaving af te komen. Onder hypnose corrigeren we je onderbewustzijn zodat je - onmiddellijk en zonder vervelende bijwerkingen - weer een niet-roker bent.
Neem contact op via het
contactformulier.En nog veel meer
Hypnotherapie is een vorm van hypnose die gebruikt wordt om veranderingen bij mensen te realiseren. Het kan helpen bij bovengenoemde problemen. Daarnaast is er nog tal van problemen waarbij hypnotherapie succesvol kan worden ingezet. Denk aan stoppen met roken, depressieve klachten, stotteren, trauma's, pleinvrees of anorexia. 

Is je interesse gewekt en wil je ook blijvend afkomen van het overmatig gebruiken van je telefoon? Neem dan contact met me op via het contactformulier